HET AMSTERDAMS KERSTKOOR

Programma 2017

0penbare optredens december '17

Let op: De lijst is onder voorbehoud! Er kunnen optredens bijkomen en er kan ook nog wat verschuiven. Check de website nog even op de dag zelf.
dag dec tijd waar
Zaterdag 9 14:00 (start) Waterlandplein (Noord)
Zondag 10 13:00 - 15:30 Haarlemmerbuurt (Haarlemmerplein, -dijk, -straat)
Donderdag 14 17:00 (start) Maasstraat
Zaterdag 16 14:00 (start) Beethovenstraat
Dinsdag 19 19.30 (start) Eester (Oostelijk Havengebied) (klein koor)
Vrijdag 22 15:00 (start) OBA Linnaeusstraat (Oost)
Vrijdag 22 18:00 (start OBA Centrale bibliotheek Oosterdok
Zaterdag 23 13:00 (start) Rozengracht
23 17:00 (start) de Nieuwe KHL
Toegangsprijs 25,00 inclusief traditioneel Kerstbuffet
Kaarten en reserveringen: info@denieuwekhl.nl of tel. 020-7791 575.

Ons laatste concert van dit jaar is op zaterdag 23 december in de Nieuwe KHL.Het begint om 17:00. Tijdens en tussen het luisteren door geniet je van een traditioneel kerstbuffet, bestaande uit: Traditionele geglaceerde kerstham, Pasteitjes met paddenstoelenragout, Vis en croûte, Ovenaardappels, Gegrilde wintergroenten, Spruitjes en Stoofpeer. Toegangsprijs 25 euro.

Drank is niet inbegrepen, maar rijkelijk voorradig. Vooral de Glühwein is een aanrader!

Kaarten en reserveringen: info@denieuwekhl.nl of tel. 020-7791 575.

Overal in heel Amsterdam

Kerstmis brengt mensen bij elkaar en wordt door heel Amsterdam op de meest diverse locaties gevierd: in kerken en op het werk, maar ook in winkelcentra, buurthuizen, kerstmarkten, het gemeentehuis en in de gevangenis; zowel in musea als in zorgcentra en warenhuizen. Noem maar op! Wij willen overal zingen. We zongen zelfs in het Amsterdamse Bos. Geweldig!

Sfeer maken

De afgelopen jaren hebben we een bijdrage geleverd aan de kerstsfeer bij diverse kerstmarkten zoals op het Javaplein en de oergezellige 'Van der Pekstraat' in Noord, in winkelcentra als 'Brazilie' in Zeeburg, maar ook de Bijenkorf en Maison de Bonneterie. We zongen voor de gevangenen van de Penitentiaire Inrichting Amsterdam en voor de reizigers op het Centraal- en het Amstelstation. We luisterden kerstbijeenkomsten voor het personeel van Ymere en het Rijksmuseum op.

Waar ook in Amsterdam: we komen graag!

Prinsengracht
Amsterdam Kerstkoor op de Dam